'
240 g koolvisfilet
300 g vastkokende aardappelen
300 g koolrabi
280 g wortels
150 ml groentebouillon
2 laurierblaadjes
20 g olijven
2 tl zonnebloemolie
Geraspte citroenschil
Zout, peper
Kook de aardappelen in water met wat zout tot ze gaar, maar nog wel stevig zijn.
Maak de koolrabi en wortels schoon, hak ze fijn en kook ze in een afgedekte pan in een bodempje water met wat zout.
Breng de groentebouillon met de laurierblaadjes en peper aan de kook.
Voeg de koolvis toe en laat deze in een afgedekte pan 6 minuten op een laag vuur stoven.
Verdeel de aardappelen, vis en groenten over een bord, meng de vis- en de groentebouillon en laat de saus inkoken.
Hak de olijven fijn en voeg deze met de citroenschil en de olie toe.
Giet de saus over het eten en serveer.
Smakelijk!
Energie: ongeveer 1 315 kJ, 315 kcal
Eiwitten: 27 g | Vetten: 10 g
Koolhydraten: 28 g
Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.