' Koolvis (met koolrabi en wortel) | Yokebe
pollock (with kohlrabi & carrots)_1440x770.jpg

Koolvis (met koolrabi en wortel)

Ingrediënten voor 2 personen:

240 g koolvisfilet

300 g vastkokende aardappelen

300 g koolrabi

280 g wortels

150 ml groentebouillon

2 laurierblaadjes

20 g olijven

2 tl zonnebloemolie

Geraspte citroenschil

Zout, peper

Bereiding:

Stap 1

Kook de aardappelen in water met wat zout tot ze gaar, maar nog wel stevig zijn.

Stap 2

Maak de koolrabi en wortels schoon, hak ze fijn en kook ze in een afgedekte pan in een bodempje water met wat zout.

Stap 3

Breng de groentebouillon met de laurierblaadjes en peper aan de kook.

Voeg de koolvis toe en laat deze in een afgedekte pan 6 minuten op een laag vuur stoven.

Stap 4

Verdeel de aardappelen, vis en groenten over een bord, meng de vis- en de groentebouillon en laat de saus inkoken.

Stap 5

Hak de olijven fijn en voeg deze met de citroenschil en de olie toe.

Giet de saus over het eten en serveer.

Smakelijk!

Voedingswaarde per portie:

Energie: ongeveer 1 315 kJ, 315 kcal

Eiwitten: 27 g | Vetten: 10 g

Koolhydraten: 28 g

 

Begin met Yokebe

Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.

Starten met Yokebe