'
250 g garnalen
80 g rijst
300 g lente-ui
80 g tomatenketchup
40 g mayonaise
2 citroenen
1 el olie
2 houten spiesen
Zout, peper
Kook de rijst volgens de instructies.
Was de lente-uitjes en meng ze met de ketchup en de mayonaise.
Was en halveer de citroenen en snijd ze in dunne plakjes.
Prik de garnalen en plakjes citroen om en om aan de twee spiesen.
Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de olie in een pan. Bak de garnalenspiesen 2 minuten aan beide zijden en houd ze warm.
Bak de lente-uitjes ongeveer 2 minuten in olie en breng op smaak met peper en zout. Giet de rijst af.
Serveer de garnalenspiesen met de saus, lente-uitjes en rijst.
Smakelijk!
Energie: ongeveer 1 625 kJ, 388 kcal
Eiwitten: 27 g | Vetten: 9 g
Koolhydraten: 53 g
Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.