'
300 g visfilet
1 courgette
1 gele en 1 rode paprika
4 lente-uitjes
1 teentje knoflook
2 tomaten
1 el tomatenpuree
200 ml tomatensap
6 groene olijven
6 kappertjes
1 el olie
Gedroogde dragon
Zout, peper
Snijd de paprika's en courgette in vieren, was ze en snijd ze in blokjes of reepjes.
Pel en hak de knoflookteen fijn.
Was de vis, dep deze droog en snijd de vis doormidden. Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag, bak de vis aan beide zijden en haal de vis uit de pan.
Bak de groenten en de knoflook.
Was en snijd de tomaten in blokjes en voeg ze toe aan de groenten. Roer de tomatenpuree er doorheen en blus met tomatensap. Breng op smaak met peper, zout en dragon en breng aan de kook.
Voeg de olijven en kappertjes toe. Leg de gebakken vis op de groenten en stoof het geheel 5 minuten in een afgedekte pan op matig vuur.
Serveer de groenten en vis op een verwarmd bord.
Smakelijk!
Energie: ongeveer 1 210 kJ, 290 kcal
Eiwitten: 35 g | Vetten: 8 g
Koolhydraten: 20 g
Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.