' Zalmrisotto (met groene groenten) | Yokebe
salmon risotto with green vegetables.jpg

Zalmrisotto (met groene groenten)

Ingrediënten voor 2 personen:

100 g risottorijst

300 g prei

150 g venkel

100 g courgette

100 g sperziebonen

75 g gerookte zalm

75 g ricotta

400 ml groentebouillon

2 el dille

1 el olijfolie

Zout, peper

Bereiding:

Stap 1

Hak de groenten fijn. Fruit de prei in 1 el olie.  Voeg de risottorijst toe en fruit kort. Voeg geleidelijk de warme groentebouillon toe.

Laat ongeveer 20 minuten op laag vuur koken tot de rijst de bouillon heeft opgenomen.

Stap 2

Voeg de zalm, ricotta, 2 el dille, peper en zout toe en laat nog eens 10 minuten koken.

Stap 3

Bak de overige groenten 10 minuten in 1 el olie, breng op smaak met peper en zout en voeg de rest van de dille toe. Serveer met de risotto.

Smakelijk!

Voedingswaarde per portie:

Energie: ongeveer 1 117 kJ, 410 kcal

Eiwitten: 219 g | Vetten: 16 g

Koolhydraten: 48 g

94
76,74,62,75,24
 

Begin met Yokebe

Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.

Starten met Yokebe