'
100 g risottorijst
300 g prei
150 g venkel
100 g courgette
100 g sperziebonen
75 g gerookte zalm
75 g ricotta
400 ml groentebouillon
2 el dille
1 el olijfolie
Zout, peper
Hak de groenten fijn. Fruit de prei in 1 el olie. Voeg de risottorijst toe en fruit kort. Voeg geleidelijk de warme groentebouillon toe.
Laat ongeveer 20 minuten op laag vuur koken tot de rijst de bouillon heeft opgenomen.
Voeg de zalm, ricotta, 2 el dille, peper en zout toe en laat nog eens 10 minuten koken.
Bak de overige groenten 10 minuten in 1 el olie, breng op smaak met peper en zout en voeg de rest van de dille toe. Serveer met de risotto.
Smakelijk!
Energie: ongeveer 1 117 kJ, 410 kcal
Eiwitten: 219 g | Vetten: 16 g
Koolhydraten: 48 g
Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.