' Yokebe Diet Plan | Yokebe

Yokebe voedingsschema

Turbovoedingsschema van Yokebe

Staat uw vakantie, de schoolreünie of een belangrijk feest voor de deur? Of past u niet meer in uw favoriete jeans? Wilt u snel gewicht verliezen? Hier komt de snelle en eenvoudige oplossing: het 2 weken durende turboschema van Yokebe! Met het turboschema ziet u al snel resultaat time en verliest u vlot het gewenste gewicht!

 

WEEK 1: CONCENTRATIEFASE

We beginnen met de concentratieperiode, waarin aanzienlijk gewichtsverlies mogelijk is. Vervang drie maaltijden per dag door een lekkere Yokebe-shake. In deze eerste week kan u ook andere gezonde snacks met weinig calorieën eten, zoals groenten en fruit. Het is belangrijk dat u het schema de eerste dagen strikt naleeft!

WEEK 2: DOELFASE

Vervang twee maaltijden per dag door een Yokebe-shake. 's Middags of 's avonds mag u een evenwichtige maaltijd eten. Kijk voor gezonde ideeën op recepten en plan uw maaltijden van tevoren voor het beste resultaat. 

Uitgebreid voedingsschema van Yokebe

Heeft het koekje bij de koffie, uw stressvolle kantoorbaan of uw zwangerschap sporen achtergelaten op uw buik, billen en heupen? Wilt u het overtollige lichaamsvet snel en efficiënt kwijtraken? Dan is het uitgebreide voedingsschema van Yokebe de perfecte strategie voor gewichtsverlies. U verbrandt het ongewenste vet en verliest snel en efficiënt gewicht, zodat u op uw ideale gewicht komt waar u al zo lang van droomt.

WEEK 1: CONCENTRATIEFASE

We beginnen met de concentratieperiode, waarin aanzienlijk gewichtsverlies mogelijk is. Vervang drie maaltijden per dag door een lekkere Yokebe-shake. In deze eerste week moet u ook andere snacks met weinig calorieën eten, zoals groente en fruit. Het is belangrijk dat u het schema de eerste dagen strikt naleeft!

WEEK 2-4: LEERFASE

Vervang elke dag twee maaltijden door een Yokebe-shake. 's Avonds of 's middags mag u een evenwichtige maaltijd eten.

Inspiratie nodig voor een maaltijd? Op Recepten staan gezonde recepten voor smakelijke gerechten!

Tip om te bewegen: maak twee tot drie keer per week een stevige wandeling in de frisse lucht.

VANAF WEEK 5: CONTINUÏTEITSFASE

Verbeter uw voedingsgewoonten nog verder en vervang nog maar 1 maaltijd per dag door een Yokebe-shake als onderdeel van een energiearm dieet. Met deze fase helpt u uw lichaam om uw nieuwe gewicht te behouden op lange termijn, terwijl u nu trager gewicht verliest om het jojo-effect te vermijden.

Drijf uw niveau van fysieke activiteit nu op en doe twee tot drie keer per week minstens 20 minuten rustig wat aan sport (fietsen, wandelen, enz.). Maak van sport een onderdeel van uw dagelijkse leven om uw stofwisseling en spiermassa te verbeteren

Tips voor gewichtsverlies: om uw gewenste gewicht te behouden, vervangt u een maaltijd door een Yokebe-shake wanneer u denkt dat het nodig is. Probeer om uw oude voedingspatroon definitief vaarwel te zeggen. Blijf een gezond, evenwichtig, gevarieerd en eiwitrijk 

 

Begin met Yokebe

Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.

Starten met Yokebe