'
2 zalmfilets (75 g ongeveer)
400 g prei
200 g aardappelen
300 ml groentebouillon
4 tl kruidenroomkaas
4 el gehakte kruiden
2 tl grove mosterd
2 tl olie
Scheutje citroensap
Zout, peper
Kook de aardappelen in water met wat zout tot ze gaar, maar nog wel stevig zijn.
Hak de prei fijn en kook de prei 8 minuten in de bouillon.
Sprenkel het citroensap over de vis, voeg zout toe en bak de vis in ongeveer 4 minuten in hete olie.
Meng de kruiden en de mosterd, smeer dit over de vis en bak nog eens 2 minuten.
Roer de roomkaas door de preibouillon en breng op smaak met peper en zout.
Serveer met de vis en de aardappelen.
Smakelijk!
Energie: ongeveer 1 260 kJ, 300 kcal
Eiwitten: 21 g | Vetten: 16 g
Koolhydraten: 17 g
Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.