' Kalkoenschnitzels (met tomaten en mozzarella) | Yokebe
turkey escalopes with tomatoes & mozzarella.jpg

Kalkoenschnitzels (met tomaten en mozzarella)

Ingrediënten voor 2 personen:

2 kalkoenescalopes

300 g tomaten

60 g mozzarella

1 ui

1 el olie

5 basilicumblaadjes

Boter om de mee schaal in te vetten

Zout, peper

 

Bereiding:

Stap 1

Was de kalkoenescalopes, dep ze droog en bak ze 2 minuten aan beide zijden in hete olie.

Stap 2

Haal ze uit de pan en breng op smaak met peper en zout.

Stap 3

Snijd de tomaten in grove stukken en de basilicum in fijne reepjes. Pel en snipper de uien.

Stap 4

Bak de tomaten en uien kort in het bakvet, voeg de basilicum toe en breng op smaak met peper en zout.

Stap 5

Vet een ovenvaste schaal in en leg het vlees, de tomaten en uien in lagen in de schaal.

Snijd de mozzarella in blokjes en leg deze erbovenop. Bak het geheel ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).

Smakelijk!

Voedingswaarde per portie:

Energie: ongeveer 1 487 kJ, 355 kcal

Eiwitten: 50 g | Vetten: 15 g

Koolhydraten: 6 g

98
79,84,85,63
 

Begin met Yokebe

Yokebe is verkrijgbaar bij uw plaatselijke
apotheker, via onlinewinkels, in de betere
supermarkt en in de natuurwinkel.

Starten met Yokebe